0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Slippersnet Vadret

Tip!
Vadret tegen zweetvoeten Slippersnet
Type: Anti-transpirant
Bovenmateriaal: n.v.t.

Anti-Zweetvoeten korrels

Anti-transpiratiekorrels van Vadret, een perfect middel om nare voetgeuren aan voeten en in schoenen tegen te gaan. Door het hoofdbestanddeel carboorzuur, worden de korrels opgenomen tot in de zweetklieren van de voeten. Behalve geurverfrissend, zijn deze korrels ook bacteriedodend. Verpakt in een huls met inhoud van 40 gram. 

Dit middel is niet geschikt om te gebruiken in uw slippers, maar omdat de werking zo doeltreffend is in de schoenen, staat het artikel toch op onze site vermeld!

Dit middel is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Niet te gebruiken bij wondjes aan de voeten! Op de verpakking staat dat dit artikel niet geschikt is voor diabetici. Dit is omdat diabetici vaak al een droge huid hebben en dit product kan de huid nog droger maken dan deze al is. Ondanks dat, als u diabetespatiënt bent, en u heeft geen wondjes aan uw voeten, kunt u deze korrels wel gedurende korte tijd gebruiken, mits u uw voeten dan 's nachts verzorgt met de bijvoorbeeld hydrobalm of schrundena voetcrème welke ook op onze site staan vermeld.

LET OP
Dit artikel wordt u verzegeld toegezonden en om hygiënische redenen mag dit product niet geretourneerd worden als de verzegeling is verbroken. Als de verzegeling is verbroken en u stuurt het artikel terug, kunnen wij hiervoor een waardevermindering toepassen van 100%. Tijdens de bedenktijd dient u daarom zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Tevens dient u het product op een koele en donkere plaats te bewaren, omdat bij huidverzorgingsproducten de kwaliteit sterk achteruit kan gaan als u deze niet op een koele en donkere plaats bewaart. Mocht u besluiten om het product toch te retourneren in de verzegelde verpakking, dan verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk te doen.

Maak een keuze
Artikelnummer: 00002
Anderen kochten ook: