• Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Slippersnet Vadret

Tip!
Vadret tegen zweetvoeten Slippersnet
Type: Anti-transpirant
Bovenmateriaal: n.v.t.

Anti-Zweetvoeten korrels

Anti-transpiratiekorrels van Vadret, een perfect middel om nare voetgeuren aan voeten en in schoenen tegen te gaan. Door het hoofdbestanddeel carboorzuur, worden de korrels opgenomen tot in de zweetklieren van de voeten. Behalve geurverfrissend, zijn deze korrels ook bacteriedodend. Verpakt in een huls met inhoud van 40 gram. 

Dit middel is niet geschikt om te gebruiken in uw slippers, maar omdat de werking zo doeltreffend is in de schoenen, staat het artikel toch op onze site vermeld!

Dit middel is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Niet te gebruiken bij wondjes aan de voeten! Op de verpakking staat dat dit artikel niet geschikt is voor diabetici. Dit is omdat diabetici vaak al een droge huid hebben en dit product kan de huid nog droger maken dan deze al is. Ondanks dat, als u diabetespatiënt bent, en u heeft geen wondjes aan uw voeten, kunt u deze korrels wel gedurende korte tijd gebruiken, mits u uw voeten dan 's nachts verzorgd met de diabetische voetcrème welke ook op onze site staat vermeld.

LET OP: Voor voetverzorgingsproducten geldt het herroepingsrecht niet, in verband met hygiëne en bederfelijkheid.  

Maak een keuze
Artikelnummer: 00002
Anderen kochten ook: