0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Slippersnet Tube LW-Groen

Tip!
Tube LW-Groen
Type: Anti-transpirant
Bovenmateriaal: n.v.t.

Voetcreme tegen zweetgeur

Verfrissende voetcrème van Laufwunder, helpt transpiratie tegen te gaan en voelt fris aan. Trekt snel in de huid dus is ideaal te gebruiken bij het dragen van slippers. Bovendien heeft u maar een klein beetje crème nodig van deze tube met een inhoud van 75 ml.

In deze crème zitten o.a. Parfum, Menthol, en een klein gedeelte schimmeldodend middel, wat een ideale onderhoudsbasis vormt voor als u ooit eerder te maken heeft gehad met voetschimmel.

Voor de bestrijding van voetschimmel raden wij u Mykored-crème aan, ook op deze site vermeld, na het verdwijnen van de schimmel is deze verfrissende voetcrème een aanrader!

LET OP
Dit artikel wordt u verzegeld toegezonden en om hygiënische redenen mag dit product niet geretourneerd worden als de verzegeling is verbroken. Als de verzegeling is verbroken en u stuurt het artikel terug, kunnen wij hiervoor een waardevermindering toepassen van 100%. Tijdens de bedenktijd dient u daarom zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Tevens dient u het product op een koele en donkere plaats te bewaren, omdat bij huidverzorgingsproducten de kwaliteit sterk achteruit kan gaan als u deze niet op een koele en donkere plaats bewaart. Mocht u besluiten om het product toch te retourneren in de verzegelde verpakking, dan verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk te doen.

Extra informatie

Verfrissende voetcrème van Laufwunder, helpt transpiratie tegen te gaan en voelt fris aan. Trekt snel in de huid dus is ideaal te gebruiken bij het dragen van slippers. Bovendien heb je maar een klein beetje crème nodig van deze tube met een inhoud van 75 ml.


Maak een keuze
Artikelnummer: 00001
Anderen kochten ook: