0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Slippersnet Mykored Spray tegen voetschimmel

Tip!
Mykored spray tegen voetschimmel
Type: Voetverzorging
Bovenmateriaal: n.v.t.

Voetschimmelspray

Mykored spray tegen voetschimmel. Flacon van 75ml met sprayknop ter behandeling en het voorkomen van voet- en nagelschimmel. Makkelijk en hygiënisch aan te brengen door de sprayknop. Na het insprayen de vloeistof met de hand verdelen over de huid van nagels en tussen en onder de tenen. Even in laten trekken en u kunt direct uw schoenen of slippers aan, zonder dat er een vette laag achterblijft. Deze spray is bedoeld voor dagelijks gebruik.

Bestanddelen o.a. Alcohol, Water, Salicylvloeistof, Triethanolamine, Ethylhexanoate, Trideceht-9, Parfum, Bromchlorophene, Urea.

Niet te gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar en niet gebruiken als uw huid kapot is of als er wondjes zijn die nog niet dicht zijn. 
Gebruikt u medicatie om uw bloeddruk te verlagen (bloedverdunners), raadpleeg dan eerst uw huisarts voor het gebruik van dit middel.

LET OP
Dit artikel wordt u verzegeld toegezonden en om hygiënische redenen mag dit product niet geretourneerd worden als de verzegeling is verbroken. Als de verzegeling is verbroken en u stuurt het artikel terug, kunnen wij hiervoor een waardevermindering toepassen van 100%. Tijdens de bedenktijd dient u daarom zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Tevens dient u het product op een koele en donkere plaats te bewaren, omdat bij huidverzorgingsproducten de kwaliteit sterk achteruit kan gaan als u deze niet op een koele en donkere plaats bewaart. Mocht u besluiten om het product toch te retourneren in de verzegelde verpakking, dan verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk te doen.

Extra informatie

Voetschimmelspray

Het duurt jaren voordat een schimmelnagel zichtbaar is. Het duurt daarom enige tijd om effect te zien bij de behandeling van schimmelnagels. U moet het artikel dan ook dagelijks gebruiken gedurende langere tijd. Heeft u ernstige schimmelnagels (meerdere nagels, geel en/of bruin van kleur, dan adviseren wij u een arts te raadplegen voor de behandeling van uw schimmelnagels). 

Dit artikel is geschikt voor beginnende schimmelnagels en ter voorkoming of uitbreiding van huidschimmel. 

Maak een keuze
Artikelnummer: SN00007
Anderen kochten ook: