0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Slippersnet Mykored-forte

Tip!
Mykored-forte
Type: Anti-voetschimmel
Bovenmateriaal: n.v.t.

Voetschimmelcrème

Heeft u weleens last van jeuk tussen of rond uw tenen? Of last van roodheid, velletjes of kloofjes? Dan is er een grote kans dat u een voetschimmel heeft. De Mykored-crème helpt voetschimmel tegen te gaan en te bestrijden. Bij voetschimmel de (schone) huid 2 x daags dun insmeren. Als u denkt dat de schimmel is verdwenen, smeer dan nog 1 week langer met de crème. Er zijn honderden schimmelsoorten, Mykored helpt tegen een heel groot deel daarvan! Als na twee weken gebruik de klachten niet verminderen, neem dan contact op met uw huisarts. Na gebruik goed de handen wassen.
Tip: zorg ervoor dat u uw voeten en de ruimte tussen en onder uw tenen zeer goed afdroogt na het douchen.

Wist u dat 1 op de 3 Nederlanders weleens last heeft of heeft gehad van voetschimmel (=zwemmerseczeem)? Voetschimmel is besmettelijk, zorg dat u anderen niet besmet.

Bestanddelen van 1 tube à 20ml Mykored-forte zijn o.a.: Clotrimazol, Methylparabeen, Vitamine B-5, Bijenwas, Magnesiumsulfaat, Parfum, Allantoïne. 

LET OP
Dit artikel wordt u verzegeld toegezonden en om hygiënische redenen mag dit product niet geretourneerd worden als de verzegeling is verbroken. Als de verzegeling is verbroken en u stuurt het artikel terug, kunnen wij hiervoor een waardevermindering toepassen van 100%. Tijdens de bedenktijd dient u daarom zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Tevens dient u het product op een koele en donkere plaats te bewaren, omdat bij huidverzorgingsproducten de kwaliteit sterk achteruit kan gaan als u deze niet op een koele en donkere plaats bewaart. Mocht u besluiten om het product toch te retourneren in de verzegelde verpakking, dan verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk te doen.

Maak een keuze
Artikelnummer: 0005
Anderen kochten ook: