0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Pedicure 's-Gravendeel Slippersnet

Pedicure 's-Gravendeel Slippersnet

Bent u op zoek naar een pedicure in 's-Gravendeel? Dan bent u op afspraak van harte welkom in de pedicurepraktijk van Slippersnet.
Slippersnet is lid van Brancheorganisatie ProVoet, de vakvereniging voor gediplomeerde pedicures.

Met een overgrootvader en een grootvader die directeur waren van een schoenfabriek in Gilze-Rijen, een oma die één van de eerste pedicures van Nederland was, een moeder die pedicure werd, was de drempel om de pedicureopleiding te gaan volgen niet zo groot. Voeten en schoenen zijn al van kinds af aan een belangrijk onderdeel in mijn leven. "Met de paplepel ingegeven" durf ik wel te stellen.

Al sinds 1998 ben ik gediplomeerd pedicure en beschik over de nodige vakdiploma's, certificaten en heb een aantal HBO-cursussen gevolgd om mijn kennis over voeten up-to-date te houden. Dat laatste doe ik nog steeds. De combinatie van voeten verzorgen en slippers verkopen is een mooie combi en daardoor ben ik in staat om gedegen voet- en schoenadvies te kunnen geven aan mijn cliënten. Zels vanachter een beeldscherm of door middel van een telefoongesprek. Het werken in de praktijk is vooral leuk, dankbaar en het persoonlijk contact met de mensen is zeker zo leuk als het online contact wat er soms met cliënten is vanachter de computer. 

In de praktijk wordt gewerkt volgens de branchecode van de pedicure. Dat wil zeggen dat er gewerkt wordt volgens de richtlijnen voor hygiëne, arbeid en milieu. U mag verwachten dat uw voeten professioneel behandeld worden en dat er met zorg en kennis aan gewerkt wordt. De praktijk is rolstoel-toegankelijk.

Mocht u een afspraak willen maken, of zoekt u een pedicure in 's-Gravendeel? Neem dan vrijblijvend contact op via:
078 - 673 22 53 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur)

Tijdens werkzaamheden in de pedicurepraktijk wordt de telefoon niet beantwoord. Dat is niet prettig voor degene die op dat moment voor een voetbehandeling in de stoel zit, maar als u het antwoordapparaat inspreekt, dan wordt u altijd zo snel mogelijk teruggebeld.

Met vriendelijke groeten,


Mevrouw Scheepens
Directeur Slippersnet - Gediplomeerd pedicure 

Praktijkadres:
Narcisstraat 16
3295 RG  's-Gravendeel