Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL

Over ons

Slippersnet is al sinds 2002 officieel dealer van het merk Birkenstock. Een online-webwinkel, met verstand van voeten, schoenen en Birkenstockslippers in het bijzonder.

Klein begonnen, maar groot geworden in de leverantie van slippers en schoenen van bovengenoemde merken. Van ‘mond tot mond’ en ‘via-via’, wist men in de regio al snel de weg te vinden naar Slippersnet. Inmiddels heeft ons afzetgebied zich vergroot tot ver buiten de Hoeksche Waard. Van Den Haag tot Alkmaar, via Amsterdam naar Maastricht en terug. En wij leveren niet meer alleen in Nederland, maar ook in België. Slippersnet heet niet voor niets 'Slippersnet', door het netwerk van vele, steeds terugkerende cliënten.

Door de jarenlange ervaring en kennis in de retail, de ideale combinatie voor u als cliënt van Slippersnet. Wij hopen dat u dit ook zo zult ervaren. In ieder geval heten wij u van harte welkom in onze webwinkel.

In het assortiment Birkenstocks zijn o.a. kinderslippers, Birkenstock klompen, sloffen, slippers met bloemetjes erop, teenslippers en slippers met 1 of meerdere banden te vinden.
Diverse modellen Gizeh, Madrid, Arizona, Yara, Mayari, Boston, Pisa enz.enz. Kortom er is heel veel te vinden op onze website als u op zoek bent naar slippers. Behalve Birkenstock, vindt u bij ons ook slippers van de merken Papillio en Birki’s. Dit zijn submerken van het hoofdmerk Birkenstock, allemaal met Birkenstockvoetbed.

Birkenstocks bestellen en geen verzendkosten betalen, ook dat kan bij Slippersnet, want binnen Nederland sturen wij uw bestelling gratis toe. Woont u in België en bent u op zoek naar Birkenstockslippers? Geen probleem, want wij verzenden tegen een kleine bijdrage in de verzendkosten ook Birkenstockslippers naar België, bijna net zo snel als in Nederland. 

Wij streven altijd naar een zo snel mogelijke levering van uw bestelling. Klantvriendelijkheid, vakkennis, meedenken en zorgvuldig handelen zijn daarbij de kernwoorden. Dat is waar Slippersnet voor staat en daarom is het niet zomaar Birkenstock, maar Birkenstock by Slippersnet.

Tot slot nog een tip voor uw bezoek aan onze Birkenstockwebwinkel: gebruik de zoekfunctie als u weet waarnaar u op zoek bent, dat maakt het zoeken nog eenvoudiger.

Algemene bedrijfsgegegevens:

Slippersnet

Jac. P. Thijsseweg 13

2408 ER Alphen aan den Rijn

Website: https://slippersnet.nl
Mail: [email protected]

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer: 83106693