Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL

Birkenstock kortingscode

De actuele kortingscodes van dit moment zijn:

BS2022 (geldig tot en met 31 december 2022)

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van kortingscodes van Slippersnet? 
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit kan tijdens het bestelproces, of via de homepage, of als u een account heeft kunt u zelf aanvinken of u de nieuwsbrief zo nu en dan wilt ontvangen. Geen zorgen, wij bestoken u niet met tal van nieuwsbrieven.

Een kortingscode ontvangt u automatisch als u na het plaatsen van een bestelling een beoordeling over ons bedrijf achterlaat op de KiyOh onafhankelijke klantenbeoordelingssite. Als u een bestelling heeft gedaan krijgt u automatisch via de mail het verzoek om een review te geven. De kortingscode die u dan ontvangt is altijd voor langere tijd geldig, omdat u dan immers net een bestelling heeft gedaan.

Kortingscodes van Birkenstock Slippersnet zijn geldig op alle niet-afgeprijsde artikelen en geven u dan 10% korting op uw aankoop. De code kunt u invoeren tijdens het bestelproces door daarna op 'inwisselen' te klikken. De kortingscodes zijn niet te gebruiken in combinatie met andere acties of kortingscodes en gelden niet voor reeds lopende of reeds gedane bestellingen. Kortingscodes zijn alleen online inwisselbaar.