0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL

Fotoshoot voor KiKa

De één verkoopt Birkenstockslippers via Slippersnet, de ander is presentator, model en acteur. Wat hebben zij met elkaar gemeen? Ze wilden zich beiden inzetten voor een goed doel als KiKa in de strijd tegen kinderkanker. 
Twee zielen, één gedachte; Kiki Scheepens en Martijn Roost besloten de handen ineen te slaan voor dit goede doel en dat resulteerde in een fotoshoot voor Slippersnet, voor KiKa. Met dit doel voor ogen is het ons gelukt om een fotoshoot voor KiKa te maken, met behulp van diverse sponsors, die hun volledige medewerking of gift gaven voor het goede doel: om een steentje bij te dragen aan het terugdringen van kanker bij kinderen. Want het zal je maar overkomen, het meest dierbare wat we op aarde in bruikleen hebben zijn onze kinderen en als het noodlot dan toeslaat, dan is niet alleen het zieke kind de dupe, maar hele families, vrienden, kennissen en allen die dichtbij staan bij een gezin. Niets is zo kwetsbaar en onschuldig als een kind. Het probleem kunnen we niet oplossen, maar we kunnen wel daadwerkelijk wat doen en ons inzetten om anderen te helpen, door een steen te verleggen hier op aarde. Het leven gaat soms als een sneltrein aan ons voorbij, daarom goed om soms even stil te staan bij de dingen die er daadwerkelijk toe doen.

Het zal je maar gebeuren, dat het meest dierbare wat we op aarde in bruikleen hebben getroffen wordt door een ziekte als kanker. Als een kind kanker krijgt, dan is niet alleen het zieke kind de dupe, maar hele families, vrienden, kennissen en allen die dichtbij staan bij een gezin.

Helaas is men er nog niet in geslaagd om alle zieke kinderen te genezen, daarom blijft onderzoek hard nodig. Onderzoek kost geld, en daarom heeft Slippersnet een fotoshoot gemaakt voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Een impressie van de fotoshoot met acteur, presentator en model Martijn Roost ziet u hieronder. Met dank aan alle sponsors die dit project mede mogelijk hebben gemaakt.

Alle kinderen genezen en beter maken kunnen we niet, we kunnen wel ons steentje bijdragen door ons op een positieve manier in te zetten voor anderen die het nodig hebben.  

Sponsors, Martijn Roost: BEDANKT!