Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL

Slippersnet algemeen

Kan ik ook langskomen om slippers te passen?

Dat is helaas niet mogelijk bij een webshop. Het voordeel van online bestellen is juist dat u thuis in uw eigen omgeving, op een moment dat het u uitkomt kunt passen. Als u hulp nodig heeft bij het bepalen van de juiste maat, kijk dan hier op onze website. 
U mag natuurlijk ook altijd bellen met vragen over de juiste maat: 078 - 844 91 13 (werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Slippersnet en Social Media

Wij zijn te vinden op diverse Social Media:

Facebook

Instagram

Blogspot

LinkedIn 

Nieuwsbrief Slippersnet

Eens in de zoveel tijd versturen wij een nieuwsbrief. Dat doen wij zo af en toe, als er nieuws te melden is of als er een leuke actie is bij ons bedrijf. U moet zich hiervoor zelf aan- of afmelden. Wij mogen dat niet zomaar voor u doen en zullen u dan ook nooit ongevraagd nieuwsbrieven sturen. U kunt de nieuwsbrief op elk gewenst moment altijd in- of uitschakelen als u dat wilt.

Bereikbaarheid Slippersnet

Wij zijn alleen op werkdagen bereikbaar: 

Bij voorkeur via de mail: [email protected]

U kunt ook altijd ons contactformulier invullen als u een vraag heeft.

Via de telefoon op werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur: 078 - 844 91 13
(Wegens werkzaamheden bij Bandromea, kunnen wij u niet altijd direct te woord staan. Wij vragen hiervoor uw begrip, want wij bellen u dan liever in alle rust terug. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, dan bellen wij u altijd z.s.m. terug, al kan het ook voorkomen dat dit in de avonduren is.)

Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Linkruil met Slippersnet

Wilt u van link ruilen met Slippersnet?

Dat kan, mits uw website niet discriminerend of aanstootgevend is van aard.

Uw verzoek om te ruilen van link kunt sturen naar:

[email protected]

Beleid van Slippersnet

Ons beleid is eigenlijk heel eenvoudig: We gaan met anderen om zoals we dat zelf als prettig zouden ervaren.

Voor ons betekent dat:
Handelen naar eer en geweten, op een duidelijke, vriendelijke en beschaafde manier, meedenken met onze klanten, gedegen adviezen kunnen geven, snel leveren en indien nodig ook snel geld terug betalen na een retourzending.  

Slippersnet heet niet voor niets Slippersnet. Het is ontstaan door het netwerk van vele en vaak steeds terugkerende klanten. Wij hopen dat u dit ook zo zult ervaren. Bent u tevreden: zeg het voort. Bent u niet tevreden? Vertel het ons! Dit kunt u ook doen via het beoordelingssysteem op onze website. Deel uw ervaringen (zowel de goede als de minder goede) met anderen en help hen en ons om te verbeteren daar waar nodig is.

Klantbeoordeling KiyOh

Wij hechten grote waarde aan uw ervaringen met ons bedrijf. Daarom hebben wij een overeenkomst gesloten met KiyOH, een organisatie die klantbeoordelingen onafhankelijk beheert. Dat wil zeggen dat wij klantbeoordelingen uit handen hebben gegeven en dus niet zomaar zelf beoordelingen kunnen plaatsen, noch kunnen wijzigen. Wat u leest op de website is dus ook echt door klanten ingevuld. Als u een negatieve beoordeling plaatst, dan wacht KiyOH met het plaatsen van deze beoordelingen. Het geeft ons de kans om contact met u te zoeken over uw negatieve ervaring. Feedback van en naar onze klanten is immers belangrijk. Heeft u een positieve reactie achtergelaten, dan zijn we daar natuurlijk alleen maar heel blij mee en dankbaar voor. Wat uw ervaring ook is, u helpt ons om de kwaliteit hoog te houden en daar waar nodig te verbeteren. Dank daarvoor! 

Wanneer is er sprake van overmacht?

Onverminderd de overige aan zijn toekomende rechten heeft het bedrijf in geval van overmacht, het recht om naar eigen keuze de uitvoering van de bestelling(en) van consument op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden.

In geval van overmacht kan worden volstaan door een schriftelijke mededeling van bedrijf aan consument. Het bedrijf is hiermee in geen enkel opzicht gehouden tot schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

Onder overmacht wordt elke tekortkoming verstaan die niet aan het bedrijf kan worden toegerekend, omdat het niet aan het bedrijf te wijten is en niet krachtens de wet, rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor haar rekening komt.

Van overmacht is bijvoorbeeld sprake in geval van ziekte van personeel, stakingen, overlijden van directe familieleden, opleggingen van overheidswege, zoals bijvoorbeeld im- en exportverboden, storingen in transport, ongeacht of hiervan sprake is bij het bedrijf, bij toeleveranciers of overige partijen welke door het bedrijf zijn ingeschakeld bij de bezorging van de artikelen.

Hoe zit het met Copyright?

Op alle schriftelijke documenten, evenals de website berust copyright. Genoemd copyright is eigendom van bedrijf en mag niet worden verveelvoudigd, gekopieerd of op welke wijze dan ook verspreid worden zonder daarvoor van tevoren schriftelijke toestemming te hebben verkregen van bedrijf.

Het is de consument wel toegestaan om bestanden te downloaden voor eigen gebruik en deze op te slaan op een duurzame gegevensdrager.

Milieubewustheid

Birkenstock houdt rekening met het milieu en wij als Birkenstockdealer doen dat ook.

Dat betekent dat wij uw bestelling netjes en stevig verzenden, maar in een eenvoudige kartonnen doos.
U kunt deze altijd hergebruiken om iets te retourneren of bewaren voor andere doeleinden. 
Wij ontvangen soms vanuit de leverancier dozen die er nog zo goed als nieuw uitzien. Het kan soms voorkomen dat wij dan zelf ook een verzenddoos gebruiken voor hergebruik. 

Wij gebruiken liever geen plastic als opvulmateriaal en de informatie die u ontvangt bij uw bestelling is beperkt tot het hoognodige. 
Alle documenten die wij u als leverancier verplicht moeten doen toekomen versturen wij daarom als bijlagen via de mail. Dat scheelt op jaarbasis heel veel onnodig verbruik van papier.  

Het is slechts een kleine bijdrage die wij kunnen leveren aan het milieu, maar alle beetjes helpen!