0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Birkenstock Yara Zwart leer art. 1011442

Birkenstock
Sale
Birkenstock Yara Zwart leer
Type: Teenslippers, Sandaal
Bovenmateriaal: Birkoflor

Birkenstock Yara Zwart leer

Birkenstock Yara Black Oiled Leather is een teenslipper/sandaal in zwart natuurleer met 2 verstelbare bandjes aan de bovenzijde. Zeer trendy en extra vrouwelijk door het bandje wat om de enkel heen gesloten wordt. Deze band is voor de sier en hoort los te zitten, opdat uw voet vrije beweeglijkheid heeft in deze slipper. Het bandje is dus meer bedoeld voor de sier, niet om uw enkels extra te ondersteunen. Met kurkenvoetbed en zwarte loopzool.

Algemeen aanschafadvies:
Alleen verkrijgbaar in de normale voetbreedte. Dit artikel is alleen geschikt voor dames met een normale tot bredere voet. Als u heel smalle en slanke voeten heeft is het artikel te breed voor uw voeten. Als u al Birkenstock gewend bent, maar dit model nog nooit heeft gedragen, dan kan het voelen alsof dit model losser zit aan de voet. Dat klopt, maar dat went vanzelf. Het bovenwerk van leer kan in beginsel stug aanvoelen maar dit wordt zacht naarmate men het gaat dragen. Ook dit went vanzelf.

Birkenstock valt groot. Als u hulp nodig heeft bij het bepalen van de juiste maat, klik dan hieronder bij ´de juiste maat´. Als de maat die u zoekt hieronder niet staat vermeld, dan is deze niet meer niet leverbaar. 

Deze aanbieding geldt zoland de voorraad strekt: OP=OP!
De aanbieding geldt niet voor reeds lopende of reeds gedane bestellingen.

De juiste maat Kies maat
Anderen kochten ook: