0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Birkenstock Yara Tobacco Brown

Birkenstock
Sale
Birkenstock Yara Tobacco Brown
Type: Teenslipper, Sandaal
Bovenmateriaal: Natuurleer

Birkenstock Yara Tobacco Brown

Birkenstock Yara Tobacco Brown Leather is een teenslipper/sandaal in lichtbruin natuurleer met 2 verstelbare bandjes aan de bovenzijde. Zeer trendy en extra vrouwelijk door het bandje wat om de enkel heen gesloten wordt. Deze band is voor de sier en hoort los te zitten, opdat uw voet vrije beweeglijkheid heeft in deze slipper. Met kurkenvoetbed en bruine loopzool.

Algemeen aanschafadvies:
Alleen verkrijgbaar in de normale voetbreedte. Dit artikel is alleen geschikt voor dames met een normale tot bredere voet. Als u heel smalle en slanke voeten heeft is het artikel te breed voor uw voeten. Birkenstock valt groot. Als u hulp nodig heeft bij het bepalen van de juiste maat, klik dan hieronder bij ´de juiste maat´. Als de maat die u zoekt hieronder niet staat vermeld, dan is deze maat voorlopig niet leverbaar. 

Natuurleer heeft een robuuste uitstraling. Het kan lijken of een artikel is beschadigd, maar dat is niet zo, dit is een eigenschap van natuurleer. Natuurleer voelt in beginstel stug en hard, maar dit wordt zachter naarmate men het draagt. Voor meer informatie over natuurleer, kijkt u s.v.p. bij de productinformatie op onze website. Als u Birkenstock gewend bent en u heeft nog nooit eerder dit model gedragen, dan kan het losser voelen aan uw voeten. Uw voetenspieren moeten hieraan wennen, maar het is normaal en als u de slippers rustig inloopt, dan went dit vanzelf.

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, OP=OP!
Aanbiedingen gelden niet voor reeds lopende of reeds gedane bestellingen.

Extra informatie

Natuurleer heeft een robuuste uitstraling. Het kan lijken of een artikel is beschadigd, maar dat is niet zo, dit is een eigenschap van natuurleer. Voor meer informatie over natuurleer, kijkt u s.v.p. bij de productinformatie op onze website. Wij maken gebruik van de originele fabrieksfoto zoals wij deze aangeleverd krijgen van Birkenstock. In werkelijkheid kan de kleur van deze slipper donkerder uitvallen dan op de foto. Dit komt door de belichting tijdens het maken van de foto.

Maak een keuze
Artikelnummer: 1011441
Anderen kochten ook: