Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL

Birkenstock Yara Habana

Birkenstock
Sale
Yara Habana
Type: Teenslipper, Sandaal
Bovenmateriaal: Natuurleer
Uitverkocht Levertijd: niet leverbaar
€ 94,95 € 84,95
Prijs incl. 21% BTW
Maak een keuze

Birkenstock Yara Habana Oiled Leather

Birkenstock Yara Habana Oiled Leather is een teenslipper/sandaal in donkerbruin natuurleer met 2 verstelbare bandjes aan de bovenzijde. Zeer trendy en extra vrouwelijk door het bandje wat om de enkel heen gesloten wordt. Deze band is voor de sier en hoort los te zitten, opdat uw voet vrije beweeglijkheid heeft in deze slipper. Met kurkenvoetbed en bruine loopzool. 

Algemeen aanschafadvies:
Kies alleen het model voor de smalle voet als u smalle tot zeer smalle voeten heeft.
Als dat niet zo is, dan adviseren wij u het model in de normale voetbreedte.
Als u de teenslippers Gizeh gewend bent, dan kan het zijn dat dit model losser voelt of zit aan de voet. Dat is normaal. De voetspieren moeten meer werk verrichten om deze slippers aan uw voet te kunnen houden dan bij een gewone Birkenstock teenslipper. Als u de leest past van bijv. een Gizeh maat 39, dan zou de leest van de Yara maat 39 ook goed moeten zijn. Natuurleer kan in beginsel stug aanvoelen, maar dit wordt alleen maar zachter naarmate men het draagt.

Birkenstock valt groot. Als u hulp nodig heeft bij het bepalen van de juiste maat, klik dan hieronder bij ´de juiste maat´. 
Als de maat die u zoekt hieronder niet staat vermeld, dan is deze maat voorlopig niet leverbaar. 

Extra informatie

Natuurleer heeft een robuuste uitstraling. Het kan lijken of een artikel is beschadigd, maar dat is niet zo, dit is een eigenschap van natuurleer. Voor meer informatie over natuurleer, kijkt u s.v.p. bij de productinformatie op onze website.

Anderen kochten ook: