0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Birkenstock Madrid Rose Vegan

Birkenstock
Sale
Birkenstock Madrid Rose Vegan
Type: Slipper met 1 band
Bovenmateriaal: Vegan

Birkenstock Madrid Rose Vegan

Birkenstock Madrid Rose Vegan is een slipper in roze met een band over de wreef door middel van een zilverkleurige gesp, kurkenvoetbed van Birkenstock en een witte loopzool. Het is een artikel uit de Birkenstock Vegancollectie. Het bovenwerk is van Birkoflor, maar vegan betekent dat het op diervriendelijke wijze is geproduceerd. Ideale slippers voor mensen met een leerallergie. Birkenstock heeft in februari 2018 een prijs in handen ontvangen voor het meest diervriendelijke schoenenmerk van dierenwelzijnsorganisatie PETA, dit vanwege hun inzet op het gebied van diervriendelijke productie. Birkenstockcollectie 2020.

Algemeen aanschafadvies:
Dit model is alleen verkrijgbaar in de smalle voetbreedte. Als u brede of zeer brede voeten heeft, dan is dit artikel te small voor uw voeten. Birkenstock valt groot en breed, als u hulp nodig heeft bij het bepalen van de juiste maat, klik dan hieronder op 'de juiste maat'. Als de maat die u zoekt hieronder niet staat vermeld, dan is het artikel niet meer leverbaar in deze maat. OP=OP!
(Aanbiedingen zijn niet gelding op reeds lopende of reeds gedane bestellingen.)

Wij maken gebruik van de originele fabrieksfoto om u een indruk te geven van de slippers. Door de belichting tijdens het maken van de foto zijn ze op de foto lichter roze van kleur dan in werkelijkheid. Het zijn echt lichtroze slippers.

Maak een keuze
Artikelnummer: 1016634
Anderen kochten ook: