0
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
0 items
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
  • Officieel dealer van Birkenstock
  • ★★★★★
    ★★★★★
     KiyOh-beoordeling: 9+/10 - 300+ recensies
  • Gratis verzending binnen NL vanaf €25,-

Birkenstock Arizona Shiny Snake Black Multi

Birkenstock
Sale
Arizona Shiny Snake Black Multi bovenaf
Type: Slipper met 2 banden
Bovenmateriaal: Birkoflor

Arizona Shiny Snake Black Multi

Birkenstockslipper met 2 verstelbare banden, model Arizona Shiny Snake Black multi, met Birkenflor bovenwerk, maar door de print die erin zit lijkt het alsof het slangenleer is. In glimmend zwart, maar met zoveel kleuren, blauw en groentinten, dat het met recht een multicolour genoemd mag worden. Met twee verstelbare gespen over de voet, kurkenvoetbed en zwarte loopzool. 

Bestel alleen de 'normale maat' als u brede tot zeer brede voeten heeft (wijdte G of H). Als dat niet zo is dan moet het model voor de smalle voet bestellen, wat veelal breed genoeg is doordat deze slippers geen teenstuk hebben. 

Als de maat die u zoekt hieronder niet staat vermeld, dan is het artikel niet meer leverbaar in die maat.
Birkenstock valt groot, voor meer informatie over de juiste maat, klik hieronder op 'de juiste maat'.

De kleur van deze slippers is in werkelijkheid minder gekleurd dan op de foto, maar dit komt door de belichting tijdens het maken van de foto. Het is de originele fabrieksfoto zoals wij die hebben aangeleverd gekregen van Birkenstock. De slippers zijn in werkelijkheid iets donkerder, maar als men ze op een bepaalde manier belicht, dan zijn de kleurschakeringen wel duidelijk zichtbaar. Zoals ook bij echt slangenleer kan de print per slipper verschillend zijn. Geen enkele tas, riem of schoen van slangenleer is immers gelijk.


Maak een keuze
Artikelnummer: 1003462
Anderen kochten ook: